Vähän minusta

Tätä blogia kirjoittelee siis iloinen pieni vähän reilu parikymppinen tyttö etelä-suomesta. Eläimet, ystävät ja perhe on minulle todella tärkeitä.  Oon pari vuotta sitten hankkinut itselleni puutarhurin ammatin, se ei ole se unelma-ammattini vaikka kukkasia kämpästä löytyykin  ja erilaisia asetelmia tykkään väsäillä. Tällä hetkellä käyn lukiossa iltaisin.

Tykkään paljon valokuvata kaikkea mahdollista ja usein minut bongaakin jostain kävelemästä kamera kourassa. Se kameran edessä oleminen on vielä uusi juttu minulle, mutta tässä sitä alkaa olla jo itsevarmempi.
Olen innostunut ompelemaan vaatteita ja pidän maalamisesta.

Tässä blogissa tuun siis kirjoittelemaan paljon minua koskettavista asioista.  Tykkään omasta tyylistäni ja pyrin ottamaan asukuvia.  Sisustus, ruoka ja diy- juttuja ajattelin myös tehdä paljon, varsinkin kun olen muuttanut omaaan asuntoon.
Minulla on myös pari ihanaa kania jotka ovat erittäin tärkeitä. Vincent on reilun vuoden ikäinen pieni riiviö ja Pomppu jo seitsemän vuotias viisas vanhus.

Käytän kuvaamiseen Olympuksen E-620 kameraa tai puhelintani. . Kaikki kuvat otan ihan itse ellen toisin mainitse. Toivoisin ettette kopioi niitä ilman lupaani.

Kirjoittelen siis ihan omalla asenteellani ja kyselkää jos on kysyttävää ja tervetuloa seurailemaan!


Ninja`s
 Vincent ja minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti